Coach

We hebben allemaal kwaliteiten die we in kunnen zetten om ons eigen leven kleur te geven. Maar wat is dat eigenlijk; kleur geven aan je leven?

Uniciteit zorgt ervoor dat de één zich onderscheidt van de ander. Ieder mens is immers uniek. Dat uit zich niet alleen in uiterlijkheden, maar ook in gevoel en soms zelfs in passie. Zo heeft iedereen zijn eigen kleurenpalet. Een palet vol talenten dat je in bepaalde situaties inzet. Als je weet welke talenten jij bezit en ze doeltreffend en zinvol weet in te zetten, geef je je leven kleur.

Niet altijd is dat zo vanzelfsprekend. Soms is het zoeken naar jouw talenten en kun je daar wel enige ondersteuning bij gebruiken. Als coach ga ik graag mee met die zoektocht. Ik ondersteun je op deze weg naar bewustwording en zingeving. De ontdekking van je eigen kleurenpalet en deze leren inzetten, is als het ontdekken wie je bent. Met al je talenten en kwaliteiten. Dit geeft het leven zin. Dit geef het leven kleur!
Als voor jou het leven kleur heeft, doe je wat je wilt doen, doe je dat waar je je prettig bij voelt en wat bij je past. Dan ga je werkelijk je eigen weg en neem je daar de volle verantwoordelijkheid voor.


Talentencoach

Het talentenspel is een bijzondere manier om jouw talenten en jouw missie helder te krijgen. Onder mijn begeleiding kun je dit spel zowel individueel als in groepen spelen. In een aantal sessies wordt helder wat je talenten zijn en hoe je ze op een zo zinvol en authentiek mogelijke wijze kunt inzetten, zodat jij bent wie je bent en doet wat je wilt doen in je leven. In bijvoorbeeld je werk, je gezin en je sociale leven.

Talentenspel