Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Testimonials

 

“In een relatief korte tijd heb ik met het talentenspel weer inzicht gekregen in mijn eigen talenten. Ik kan mijn talenten nu weer op een effectieve manier inzetten om mijn persoonlijke missie uit te dragen.

 
Ik heb op een hele prettige en openhartige wijze met Astrid samengewerkt.
Astrid is in staat om de goede dingen in mensen naar boven te halen.”


Door middel van het talentenspel heb ik mijn missie in het leven kunnen definiëren, het spel en de interactie met de andere deelnemers heeft mij bewust gemaakt van mijn talenten en mogelijkheden.  Astrid begeleidt je door dit proces, gebruik makend van visualisaties, met veel respect naar ieders inbreng, op een rustige wijze confronterend met als resultaat een antwoord op je gestelde vraag.


Te samen met Astrid heb ik een ontdekkingsreis mogen ondergaan langs mijn talenten. Door haar adviezen en begeleiding heb ik talenten ontmoet waar ik geen weet van had dat ik ze bezat.  Deze reis heeft me als mens en sterker en rijker gemaakt.
Ik kan een ieder aanraden om de uitdaging met je zelf aan te gaan en onder de professionele begeleiding van Astrid Ruigrok het talenten spel te beleven, want een belevenis is het!


Beste Astrid,
ik deed het 'jongTalentenspel' altijd met veel plezier.
door dit spel heb ik wel eerder keuzes durven te maken.
ik raad andere mensen/leerlingen aan het spel zeker te spelen.
wie weet helpt hun dat ook bij hun keuzes te maken.
ik vond het leuk om te doen. en ik hoop dat er veel mensen/leerlingen voor u komen om dit spel te spelen
met vriendelijke groet, Matthew


Het individuele coachingstraject met behulp van het talentenspel is mij zeer goed bevallen. Het spel liet me kennismaken met de in mij aanwezige talenten. Sommige bekend, nieuw of verrassend. Mijn talenten die er voor mij zijn, om mijn levensmissie helder te krijgen en gezamenlijk waar te maken. Het leverde niet alleen een verhelderend bewust zijn van hoe ik het nu doe op, maar ook een heerlijke rustgevende gewaarwording van hoe het ook kan. Astrid heeft mij bij dit groeiproces geholpen met haar liefdevolle toewijding, kennis, geduld en empathie. Nadien


"Astrid is een warme persoonlijkheid en een betrokken coach die je met ruime kennis en ervaring bijstaat op je persoonlijke pad. Het was verrijkend, verrassend en fijn om met haar het Talentenspel te doen! Het geeft je goud in handen." September 2, 2010
YolandeMeer informatie:
Algemene informatie: over het Talentenspel: www.talentenspel.nl

 

 

Astrid Ruigrok
06-25054250
www.2beagle.com