Verschillende ervaringen en opleidingen hebben mijn leven vorm en kleur gegeven. Ze hebben me bewust gemaakt van het feit dat het leven meer is dan wat jij en ik met het blote oog kunnen zien. Dat wat er werkelijk achter die zichtbare wereld schuilt, kan ik meer en meer toelaten. En daarmee de zoektocht ernaar loslaten. Ik kan me meer en meer overgeven aan het feit dat ‘er is wat er is’.

Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar mensen, naar het leven geeft mijn missie vorm: op authentieke wijze kleur geven aan mijn eigen leven en het leven van anderen.

Als je accepteert dat ‘er is wat er is’, ervaar je het leven in zijn geheel. Met zowel zijn licht- als zijn schaduwzijde. In de mythologie is dat exact wat de arend ons leert. Dat wij het leven in zijn geheel mogen omarmen.

 

BEagle
De arend is de koning onder de vogels en vliegt het ‘dichtst’ bij de hemel. In zijn volledige schoonheid geeft hij mij een gevoel van onafhankelijkheid en vrijheid.
Iedereen gun ik dit ‘Be Eagle’ gevoel!

Waarom pas werken aan je persoonlijke ontwikkeling als je bent vast gelopen? Gun het jezelf eerder te weten wat je wilt, te weten wat je kwaliteiten en talenten zijn. Gun jezelf een zinvol leven. Als je authentiek kunt zijn, voel je je vrij. Dan kun je je leven vorm en inhoud geven op een manier die jij wilt.