Wat doe jij met je talenten? Weet je eigenlijk wel wat jouw talenten zijn? En zet je ze doeltreffend in? Misschien sta je wel net op een kruispunt in je leven of wil je weten of de koers die je gekozen heb de juiste is. Het Talentenspel kan je ondersteunen in het vinden van de antwoorden op al deze vragen.

 

Ben jij een kunstenaar, een leider, een zwerver, een schrijver, een nar, een herbergier, een uitvinder, een kluizenaar? Ieder mens heeft talenten (ofwel archetypen) die in harmonie en synergie kunnen samenwerken. Als je van jezelf weet wat jouw talenten zijn, kun je deze –als koning(in) - zodanig in je leven (koninkrijk) inzetten en met elkaar laten samenwerken dat je werkelijk zin geeft aan je leven en doet waarvoor je hier op aarde bent. Hierdoor ga je meer met de stroom mee en komt er een stukje moeiteloosheid en speelsheid in je leven!

 

Wat is er mooier dan onder deskundige begeleiding je eigen talenten te ontmoeten en de dynamiek van je innerlijke koninkrijk te ervaren in beelden en inzichten? De Talentencoach loopt met je mee en geeft je alle ruimte om je eigen pad te gaan en je eigen antwoorden te vinden. Het proces is helemaal op jou toegesneden. Meestal zijn 2 tot 4 sessies (van elk 2 à 3 uur) voldoende om je innerlijke koninkrijk te integreren en je levensmissie te vinden.

 

Een persoonlijk traject is bij uitstek geschikt om vragen te beantwoorden als: ‘doe ik het juiste werk?’, ‘wat is een zinvolle invulling van mijn leven?’, ‘welke deur kan ik het beste achter me sluiten om een nieuwe te kunnen openen?’ Voor mensen die in een sollicitatie of outplacement traject zitten is het een enorme steun gebleken om te weten wat echt diep van binnen leeft, voor dat er ‘ja’ wordt gezegd tegen een nieuwe baan. Zo is de kans veel groter dat je de juiste keuze maakt in je werk, je gezin en je sociale leven.