Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Workshop ontdek je levensmissie

Op twee dagen spelen we in een kleine groep (max. 12 personen) het Talentenspel. Deze workshop kan antwoord geven op de volgende vragen: Waar ben ik goed in? Hoe komt het dat ik me niet kan ontplooien? Heb ik de juiste baan? Welke nog niet ontdekte talenten heb ik in me? Wat is het doel van mijn leven?
In het Talentenspel werken we met de metafoor van een koninkrijk, waarin je zelf als Koning(in) je talenten aanstuurt. Uit zeventig kaartjes met archetypische talenten (bijv. de nar, de leider, de danser, de schrijver) kies je je eigen talenten. Daarna ga je die talenten nader ontdekken. Je onderzoekt of je al je talenten wel gebruikt en hoe ze samen werken of elkaar juist tegen werken.
Het spel bestaat uit twee spelborden. Iedere deelnemer heeft een eigen spelbord, maar je kunt ervaringen uitwisselen met anderen. Op de eerste dag werken we met het eerste bord, dit is inventariserend, hierin maak je kennis met je talenten. Op de tweede dag leg je vervolgens je talenten op een tweede spelbord met een levensboom, daar wordt duidelijk welke talenten vooral voedend voor jezelf zijn, welke je gebruikt in contacten met anderen en welke talenten je levensdoel vertegenwoordigen.
En dan blijkt vaak dat je levensmissie te maken heeft met je passie!

Meer informatie:
Algemene informatie: over het Talentenspel: www.talentenspel.nl

 

 

Astrid Ruigrok
06-25054250
www.2beagle.com